Pišite nam

Ta spletna stran je last podjetja Madwise d.o.o. Prizadevamo si, da bi uporabnikom zagotovili ustrezne in uporabne informacije.

Ime podjetja: Madwise d.o.o.
Pravni naslov: Tržaška c. 2, 1000 Ljubljana, Slovenija
Elektronska pošta: [email protected]
Telefon: +38631370639

Generalni direktor: Jovo Penko
Registracijska številka: SI15916596

Odgovornost za vsebino:

Odgovornost: Nismo odgovorni za vsebino povezav do spletnih strani tretjih oseb, ki so lahko na voljo na našem spletnem mestu. Za vsebino takšnih povezav so v celoti odgovorni njihovi lastniki. Ne odgovarjamo za nobeno škodo, neposredno ali posredno, ki bi nastala zaradi uporabe informacij na našem spletnem mestu.

Avtorskie pravice:

Vse gradivo na našem spletnem mestu, vključno z besedilom, slikami, grafikami, oblikovanjem in programsko opremo, je zaščiteno z avtorskimi pravicami. Njihova uporaba ali distribucija brez dovoljenja imetnika avtorskih pravic je prepovedana.

Kontaktni podatki:

Vabimo vas, da nam posredujete informacije o naših spletnih straneh: Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe o našem spletnem mestu ali našem podjetju, se obrnite na nas na zgornje kontaktne podatke.

Pravilnik o zasebnosti:

Spoštujemo vašo zasebnost in varujemo vaše osebne podatke. Za več informacij si oglejte našo politiko zasebnosti.

Dostava:

V številnih regijah in državah ponujamo dostavo naših izdelkov. Stroški in čas dostave se lahko razlikujejo glede na vašo lokacijo in izbrani način dostave. Naš cilj je dostaviti naše blago čim hitreje in varno, da ga boste lahko prejeli v najboljšem možnem stanju.

Zamenjave in vračila:

Če z nakupom niste zadovoljni, vam omogočamo zamenjavo ali vračilo blaga v 14 dneh po prejemu. Za poenostavitev postopka zamenjave ali vračila shranite račun ali potrdilo o plačilu. Menjava ali vračilo sta mogoča le, če izdelek ni bil uporabljen in je v brezhibnem stanju ter z ustreznim dokazilom o nakupu. Če imate vprašanja v zvezi z dostavo, zamenjavo ali vračilom, se obrnite na nas na zgoraj navedene kontaktne podatke. Naša ekipa bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja in vam pomagala rešiti morebitne težave.